Alarmopvolging

Guardian Security richt zich op het snel en adequaat uitvoeren van alarmopvolging in uw regio.

Op het moment dat wij een alarmmelding ontvangen van de alarmcentrale, gaat een surveillance-eenheid zo spoedig mogelijk ter plaatse. Dit noemen wij alarmopvolging. De surveillant gaat verder te werk zoals dat vooraf met u is doorgesproken en vastgelegd in uw eigen “instructies/protocol alarmopvolging”. Alarmopvolging is dé manier om inbraakpreventie te optimaliseren.

Bij het bespeuren van onraad zal de surveillant de politie inschakelen. Indien gewenst wordt er ook een waarschuwingsadres in kennis gesteld. De surveillant kan zelfstandig – in overeenstemming met uw wensen – glas en/of braakschade (laten) verhelpen. Als de surveillant vertrekt wordt de locatie weer veilig achtergelaten en het alarmsysteem weer ingeschakeld.

Bevindingen van de surveillant worden na het afhandelen van alarmmeldingen in een rapport verwerkt. Deze rapportage wordt per e-mail naar u verzonden en brengt u op de hoogte van de aard van de alarmmelding(en).

 

Alarmopvolging werkt in combinatie met het alarmsysteem of een beveiligingscamera en de alarmcentrale mee aan inbraakpreventie en is dé beveiligingstechniek om uw pand te beveiligen. Onderdeel van de dienst alarmopvolging van Guardian Security is het terugdringen van het aantal alarmmeldingen. Ervaart u veel alarmmeldingen bij uw huidige systeem of partner? Dan kijken wij graag met een beveiligingsscan hoe we dit kunnen terugdringen zodat u kosten kunt gaan besparen.

Neem geen onnodige risico’s en laat professionele beveiligers dag en nacht uw alarmmeldingen opvolgen. Uw alarminstallatie of beveiligingscamera wordt gekoppeld aan de meldkamer/alarmcentrale en bij meldingen verzorgd Guardian Security bij u snel en adequaat de alarmopvolging.

Heeft u nog geen alarmsysteem of beveiligingscamera, dan adviseren wij u graag in de juiste keuzes voor de juiste prijs.

Objectbeveiliging

De veiligheid van uw personeel en bezittingen is het allerbelangrijkst. Helaas zijn bedrijven geregeld doelwit van inbraken, zelfs op klaarlichte dag.

Neem contact met ons op

Voor alarmopvolging, informatie over inbraakpreventie, beveiligingscamera’s, alarmsystemen, alarminstallaties of andere beveiligingstechnieken neemt u vrijblijvend contact met ons op.