Receptiediensten

Gastvrij, professioneel en altijd bereid om een stapje extra te zetten. De facilitaire dienstverlening van Guardian Security creëert een 5-sterren beleving voor uw klanten en bezoekers. Wilt u uw receptiediensten uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Facilitaire dienstverlening: een goede eerste indruk

Vaak is de receptiemedewerker verantwoordelijk voor het eerste contact dat uw bezoekers of klanten met uw bedrijf hebben. Het is heel belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Dit kunt u immers maar één keer doen. Onze receptiemedewerker is met recht een visitekaartje voor uw bedrijf.

Door te kiezen voor de receptiediensten van Guardian Security zorgt u ervoor dat u vanaf dit allereerste contact een onuitwisbare indruk achterlaat. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw bezoekers op een gastvrije manier verwelkomd worden.

Professionele portiersdiensten

Onze portiers zijn gastheer, bemiddelaar en probleemoplosser in één. Zij letten op de binnenkomende bezoekers en klanten, kunnen personen weigeren en voorkomen dat er een onveilige situatie ontstaat. Al vele jaren verzorgen wij deze en andere diensten voor gerenommeerde bedrijven en (overheids)instellingen.

Wat is er naast receptiediensten nog meer mogelijk?

Naast receptiediensten kan Guardian Security de volledige beveiliging van uw object regelen. Hierbij kunt u denken aan het in goede banen leiden van een hele dag, van de eerste tot de laatste shift. Hierbij is onze beveiliger of receptionist het aanspreekpunt voor uw klanten en bezoekers.

Heeft u nog vragen?

Bent u op zoek naar een facilitair dienstverlener? Neem dan nu contact op met Guardian Security! Graag stellen wij met u een pakket samen dat perfect aansluit bij u en uw organisatie.

Objectbeveiliging

De veiligheid van uw personeel en bezittingen is het allerbelangrijkst. Helaas zijn bedrijven geregeld doelwit van inbraken, zelfs op klaarlichte dag.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie aangaande alarmopvolging, mobiele surveillance, het open en/of sluiten van uw kantoorpand of bouwplaats beveiliging.