fbpx

Mobiele surveillance

Is er grote kans op een incident of een calamiteit, zoals inbraak of brand? Kies dan voor mobiele surveillance, waarbij wij 24 uur per dag hulp kunnen bieden. Het dagelijks patrouilleren van onze surveillant maakt de kans op incidenten vele malen kleiner.

Waarom kiest u voor mobiele surveillance?

Herkenbare aanwezigheid van een beveiligingsbedrijf werkt preventief. Overlast zal snel afnemen als beveiligers dagelijks door de overtreder gesignaleerd worden. Ook objectbeveiliging werkt preventief, de aanwezigheid van onze medewerkers voorkomt mogelijke overlast. Bij ons heeft u de garantie dat uw bedrijfspand dagelijks veilig geopend en afgesloten wordt, waarbij uw medewerkers geen enkel risico lopen. Mocht er ondanks alle preventieve beveiliging alsnog een alarmmelding binnenkomen op onze centrale, dan zorgen wij voor snelle alarmopvolging.

Het openen van uw bedrijfspand

Op het tijdstip naar uw keuze arriveert onze surveillant. Het alarmsysteem wordt uitgeschakeld en de deuren worden ontgrendeld. Hierna kunnen uw medewerkers veilig naar binnen. Indien gewenst wacht onze surveillant tot uw eerste medewerkers arriveren, waarna hij zijn patrouille vervolgt.

Het afsluiten van uw bedrijfspand

Na afloop van de laatste shift van uw medewerkers sluit onze surveillant uw pand af. Allereerst loopt hij een controleronde zodra alle medewerkers het pand hebben verlaten. Hierbij controleert hij of alle verlichting uit is en alle ramen en deuren gesloten zijn. Na deze controleronde schakelt hij het alarm in. U bent dus elke dag verzekerd van een bedrijfspand dat op een veilige manier afgesloten is.

Collectieve surveillance

Bevindt uw pand zich op een terrein met meerdere bedrijfspanden? Informeer de eigenaren van dichtbijgelegen panden over de mogelijkheden van mobiele surveillance. Als wij meerdere panden controleren, dan kunt u gebruik maken van een collectief voordeel. Dit verlaagt natuurlijk uw kosten. Ook zorgt de aanwezigheid van meerdere surveillanten ervoor dat er minder overlast plaatsvindt.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Heeft u interesse in mobiele surveillance voor uw bedrijf, of wilt u weten hoeveel u op uw kosten kunt besparen? Neemt u dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Alarmopvolging

Guardian Security richt zich op het snel en adequaat uitvoeren van alarmopvolging in uw regio. Heeft u nog geen alarmsysteem of beveiligingscamera, dan adviseren wij u graag in de juiste keuzes voor de juiste prijs.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie aangaande alarmopvolging, mobiele surveillance, het open en/of sluiten van uw kantoorpand of bouwplaats beveiliging.