Alarmopvolging

Wilt u dat uw alarmmeldingen snel worden opgevolgd? Wij van Guardian Security kunnen uw alarmsysteem koppelen aan iedere meldkamer. Zo verzekeren wij u dag en nacht van optimale veiligheid.

Wat is alarmopvolging?

Op het moment dat wij een alarmmelding ontvangen van de alarmcentrale, gaat een surveillance-eenheid zo spoedig mogelijk ter plaatse. Dit noemen wij alarmopvolging. De surveillant gaat verder te werk zoals dat vooraf met u is afgesproken en vastgelegd in uw ‘protocol alarmopvolging’. 

Als er een strafbaar feit begaan is, schakelt de surveillant via de meldkamer u alsmede de politie in. Dit gebeurt ook op het moment dat zij onraad bespeuren. Ook kan de surveillant ter plaatse glas- en braakschade (laten) verhelpen. Zodra zijn taak erop zit, laat hij de locatie veilig achter en wordt het alarm weer ingeschakeld.

Na elke melding worden de bevindingen van de surveillant gebundeld in een rapport. Deze ontvangt u per e-mail, zodat u te allen tijde inhoudelijk op de hoogte bent van de aard van de meldingen.

Wanneer zet ik alarmopvolging in?

Alarmopvolging werkt altijd in combinatie met andere beveiligingssystemen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een alarmsysteem of beveiligingscamera’s. U kunt ons ook inzetten als u het aantal meldingen voor alarmopvolging wil terugdringen. Wij kunnen samen met u een beveiligingsscan uitvoeren, waarbij wij in kaart brengen hoe wij het aantal meldingen en de kosten kunnen terugdringen.

Wilt u gebruik maken van alarmopvolging?

Neem geen onnodige risico’s meer en zorg ervoor dat uw alarmmeldingen 24 uur per dag opgevolgd worden. Ook als u nog geen alarmsysteem heeft aangekocht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag welke systemen u voor de beste prijs kunt aanschaffen. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor u en uw bedrijf.

Objectbeveiliging

De veiligheid van uw personeel en bezittingen is het allerbelangrijkst. Helaas zijn bedrijven geregeld doelwit van inbraken, zelfs op klaarlichte dag.

Neem contact met ons op

Voor alarmopvolging, informatie over inbraakpreventie, beveiligingscamera’s, alarmsystemen, alarminstallaties of andere beveiligingstechnieken neemt u vrijblijvend contact met ons op.