Objectbeveiliging

De veiligheid van uw personeel en bezittingen is het allerbelangrijkst. Helaas zijn bedrijven geregeld doelwit van inbraken, zelfs op klaarlichte dag. Kies dus voor objectbeveiliging om uw pand te beveiligen. Zo weet u zeker dat uw medewerkers een veiligere werkplek hebben.

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging of objectbewaking is dé manier om uw pand te beveiligen. Uw pand wordt beveiligd door een vast gezicht. Naast het patrouilleren in en rondom uw pand is de beveiliger het vaste aanspreekpunt voor uw bezoekers en klanten. Ons gediplomeerde personeel staat altijd voor u klaar.

Welke taken kan de beveiliger uitvoeren?

U kunt op de gewenste dagen volledig ontzorgd worden. Onze beveiliger opent uw pand en voert een toegangscontrole uit. Ook bieden wij een portiersfunctie. Hierbij let de beveiliger op de arriverende bezoekers. Hij heet uw bezoekers welkom en is het eerste aanspreekpunt voor uw bezoekers.

De beveiliger kan meerdere controles voor u uitvoeren, zoals goederencontroles en externe controles. Het uitvoeren van receptiewerkzaamheden en ontvangst van uw bezoekers behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen onze medewerkers uw inkomende telefoongesprekken beantwoorden.

Mocht er een alarmmelding binnenkomen, dan volgen wij deze direct op. Aan het einde van de dag zorgt onze beveiliger ervoor dat er een controleronde gelopen wordt. Hierna sluit hij uw pand weer af.

Wilt u ook ontzorgd worden door onze kundige medewerkers?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij kunnen u vervolgens alle mogelijkheden vertellen en u een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakte beveiligingsoplossing toesturen.

R

Openen pand

R

Externe controle

R

Bouwplaatsbeveiliging

R

Toegangscontrole

R

Sluiten van het van het pand

R

Receptiewerkzaamheden

R

Portierfunctie

R

Goederencontrole

R

Ontvangst bezoekers

Receptiediensten

Het uitbesteden van uw receptiedienst aan Guardian Security geeft een meerwaarde aan uw organisatie. Hospitality en hostmanship zijn de belangrijkste pilaren van de door ons aangeboden dienst. Gastvrij en meedenken. Wij gaan graag voor u een stapje verder.

Uw beveiligingsadviseur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u sparren over uw huidig beleid omtrent beveiliging? Neem contact op via Joost@guardiansecurity.nl of laat uw gegevens achter en bellen wij u graag terug.