Inbraakpreventie

Een inbraak is nooit helemaal te voorkomen, maar Guardian Security kan helpen de kans aanzienlijk te verkleinen door u te helpen met inbraakpreventie. Dit verder dan alleen het installeren van sloten op deuren en ramen.

Het belang van goede inbraakpreventie

De meeste inbraken zijn niet gepland. Inbrekers letten op niet afgesloten deuren, openstaande ramen, of onverlichte panden. Inbraakpreventie bestaat uit vele manieren om bedrijf te beschermen. Het plaatsen van goede inbraakbeveiliging zoals beveiligingscamera’s en een alarminstallatie zorgen ervoor dat uw pand een minder aantrekkelijk doelwit voor inbrekers is. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Welke vormen van inbraakbeveiliging zijn er?

U kunt uw pand beveiliging door een of meerdere beveiligingscamera’s te plaatsen bij uw belangrijkste toegangspoorten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een alarmsysteem te laten installeren. De alarmopvolging kunt u door Guardian Security laten regelen. Uw beveiligingssysteem staat dan in direct contact met onze meldkamer. Zodra er een alarmmelding binnenkomt, wordt deze direct opgevolgd door onze centrale.

Ook kunt u kiezen voor mobiele surveillance, waarbij uw pand dagelijks geopend en gesloten wordt door onze surveillant. Bij deze brand- en sluitronde vindt er een interne controle van uw pand plaats, waarbij deze onder andere gecontroleerd wordt op openstaande ramen en onnodig ingeschakelde verlichting.

Wilt u een écht visitekaartje voor uw bedrijf in huis halen? Als u kiest voor objectbeveiliging, controleren één of meerdere medewerkers uw bezoekers en zien deze toe op een goed verloop van de dag. Hierbij zijn zij een direct aanspreekpunt voor uw bezoekers. Ook is het mogelijk dat zij receptiediensten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het aannemen van telefonische gesprekken of het ontvangen van uw bezoekers.

Heeft u nog vragen?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging zijn of wilt u een pakket naar wens laten samenstellen, welke naadloos aansluit op uw wensen? Neemt u dan contact met ons op.

Objectbeveiliging

De veiligheid van uw personeel en bezittingen is het allerbelangrijkst. Helaas zijn bedrijven geregeld doelwit van inbraken, zelfs op klaarlichte dag.

Neem contact met ons op

Voor alarmopvolging, informatie over inbraakpreventie, beveiligingscamera’s, alarmsystemen, alarminstallaties of andere beveiligingstechnieken neemt u vrijblijvend contact met ons op.