Mobiele surveillance

Er bestaat altijd een kans op een incident of calamiteit, denk aan inbraak of brand. Onze mobiele surveillance is hierbij een goede oplossing, 24/7. 

Onze Mobiele surveillancedienst is een belangrijk onderdeel van Guardian Security. Wanneer u op zoek bent naar alarmopvolging, het laten verzorgen van openingen en sluitingen van uw pand, collectieve surveillance of een andere vorm van bedrijfsbeveiliging, onze surveillanten staan dag en nacht voor u klaar. De dienst mobiele surveillance biedt u de volgende onderdelen van bedrijfsbeveiliging:

Open van uw bedrijfspand

Uw pand wordt door onze surveillant geopend iedere ochtend op het tijdstip van uw keuze. Naast het ontgrendelen van deuren wordt het alarmsysteem uitgeschakeld, lichten gaan aan alsmede kan de surveillant ter plaatse blijven tot de eerste medewerker arriveert. Op deze manier kunnen u medewerkers altijd naar binnen bij aankomst.

Brand- en sluitronde

Uw pand wordt door onze surveillant gesloten iedere dag op het tijdstip van uw keuze. Tijdens het sluiten wordt gekeken of alle medewerkers het pand hebben verlaten, ramen en deuren gesloten zijn alsmede apparatuur is uitgeschakeld. Voor vertrek schakelt de surveillant het alarmsysteem weer in. Op deze manier heeft de organisatie de zekerheid dat het pand altijd veilig is afgesloten.

Externe controleronden

Herkenbaar aanwezig zijn als beveiligingsbedrijf werkt preventief. Wanneer onze surveillanten zichtbaar aanwezig zijn zal overlast direct afnemen. Het patrouilleren van onze surveillanten rondom uw object tegen overlast of preventief is dé manier om een veilige werkomgeving te creëren.

Collectieve surveillance

Collectieve surveillance is een slimme manier om met elkaar uw bedrijventerrein of woonwijk veilig te houden. Uw bespaart op de kosten door met mede ondernemers of buren de dienst af te nemen. De zichtbare aanwezigheid van onze surveillanten zal een preventieve werking hebben, overlast verdwijnt en de kosten blijven laag.

Alarmopvolging

Guardian Security richt zich op het snel en adequaat uitvoeren van alarmopvolging in uw regio. Heeft u nog geen alarmsysteem of beveiligingscamera, dan adviseren wij u graag in de juiste keuzes voor de juiste prijs.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie aangaande alarmopvolging, mobiele surveillance, het open en/of sluiten van uw kantoorpand of bouwplaats beveiliging.