Is alarmopvolging door een erkend beveiligingsbedrijf zoals Guardian Security een meerwaarde?

Als eigenaar of directeur van een MKB kun je er natuurlijk voor kiezen om bij een alarmmelding zelf naar je bedrijfspand te rijden of je personeel voor de alarmopvolging in te schakelen. Twee opties die beide onnodig risicovol en tijdrovend zijn als je het ons vraagt. Wanneer er daadwerkelijk een dreigende situatie is ontstaan dan wilt u natuurlijk uw personeel hier niet aan blootstellen.

Nadelen van alarmmeldingen

Alarmsystemen zijn doorgaans ingeschakeld in de avond– en nachturen alsmede in het weekend. De spaarzame vrije tijd op deze momenten besteden aan (loze) alarmmeldingen is rondduit zonde. Om 3 uur ’s nachts uw bed uitgebeld worden i.v.m. een alarmmelding is een pure verspilling van uw welverdiende nachtrust. Halsoverkop naar de zaak snellen voor een alarmmelding, terwijl u op zaterdag naar een voetbalwedstrijd van uw zoon of dochter staat te kijken, is eveneens ongewenst.

Alarmopvolging door erkend beveiligingsbedrijf

Laat professionele surveillanten 24/7 adequaat en snel alarmmeldingen voor u opvolgen, als onderdeel van de mobiele surveillance. Iedere melding die het beveiligingsbedrijf van de meldkamer ontvangt wordt razendsnel opgevolgd en afgehandeld. Surveillanten zullen ter plaatste vaststellen of er iets aan de hand is of niet. Bij een calamiteit worden direct de autoriteiten ingelicht. Mocht na een controleronde blijken dat er niets aan de hand is dan zal de surveillant het alarmsysteem herstellen, opnieuw inschakelen en met vervolg gaan. U wordt de volgende ochtend via een rapportage per mail op de hoogte gesteld van de alarmmelding. Makkelijk, veilig en dat voor een scherp tarief. U heeft namelijk bij Guardian Security al een jaarabonnement alarmopvolging vanaf €249,00 per jaar.

Heeft u nou erg vaak een alarmmelding? Dan kijken we graag samen hoe we dit tegen kunnen gaan. Een gedegen advies en daarmee een tevreden opdrachtgever is voor ons een meerwaarde t.o.v. uitsluitend het uitrukken bij loze meldingen. Partnerschap is voor ons leidend.

Receptiediensten

Het uitbesteden van uw receptiedienst aan Guardian Security geeft een meerwaarde aan uw organisatie. Hospitality en hostmanship zijn de belangrijkste pilaren van de door ons aangeboden dienst. Gastvrij en meedenken. Wij gaan graag voor u een stapje verder.